Zvonko Sundovski și Djordje Cirkovic pe lista Constanței! Trei jucători acontați până acum de deținătoarea Cupei României

0
4183

HC Dobrogea Sud Constanța a anunțat în cursul zilei de ieri că a încetat colaborarea cu Sandu Iacob, cel care a condus echipa în ultimele șase luni de zile și sub comanda căruia a cucerit cel mai important trofeu din istorie, Cupa României.

În aceste condiții, echipa va fi condusă în următoarea perioadă de Marko Isakovic, antrenorul secund din acest sezon. Conducerea clubului va lua însă o decizie în privința postului de antrenor principal în perioada următoare, iar cele două nume de pe listă sunt cunoscute bine de publicul constănțean: Zvonko Sundovski și Djordje Cirkovic. Primul este cel care a condus pe HCM Constanța în perioada 2012-2015 și a cucerit două titluri de campion, în timp ce Cirkovic a promovat-o pe HC Dobrogea Sud Constanța în prima ligă și a dus-o în Final Four-ul Cupei României.

HC Dobrogea Sud Constanța a realizat totodată și primele transferuri în perspectiva noului sezon. Portarul Viachaslau Saldatsenka îl va înlocui pe Sijan Dane, fostul jucător al Odorheiului semnând un contract valabil pe două sezoane, iar Irakli Chikovani va acoperi postul de inter stânga, alături de Stevan Vujovic. De asemenea, pivotul Marius Mocanu a fost și el acontat de deținătoarea Cupei României încă de la finalul lui 2017.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY