Zvonko Sundovski, ofertat de naționala Muntenegrului!

0
2574

Antrenorul vicecampioanei României și fostul selecționer al Macedoniei, Zvonko Sundovski, a fost ofertat de Federația Muntenegreană de Handbal pentru a prelua echipa masculină de seniori, potrivit Sportmedia.mk. Muntenegru a rămas fără antrenor principal chiar înaintea startului preliminariilor Euro 2018, după un incident petrecut la unul din antrenamentele dinaintea partidei cu Suedia.

Ljubomir Obradovic, cel care trebuia să conducă naționala Muntenegrului, a demisionat după o altercație avută cu doi jucători, Stevan Vujovic și Vukan Lipovina. Cei doi, însoțiți de o a treia persoană necunoscută, au întrerupt antrenamentul naționalei care se pregătea pentru partida cu Suedia, iar Vujovic a cerut explicații pentru neconvocarea sa. Conform Handbollskanalen.se, lucrurile au degenerat astfel încât a fost necesară intervenția poliției pentru a calma lucrurile!

Naționala Muntenegrului a fost condusă de pe bancă de Milorad Davidovic și Peter Kapisoda în partidele cu Suedia (21-36) și Rusia (24-24). Acum, oficialii muntenegreni caută soluții pentru postul de antrenor principal și au făcut o ofertă în acest sens lui Zvonko Sundovski!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY