Zalăul merge mai departe în Cupa EHF, Brăila și Roman părăsesc competiția după victorii

0
1892

România rămâne cu două reprezentante în Cupa EHF, după ce astăzi HC Zalău a reușit calificarea în turul al treilea, acolo unde o aștepta SCM Craiova. Celelalte două reprezentante ale României, HC Dunărea Brăila și CSM Roman au părăsit competiția, deși au câștigat meciurile retur.

La adăpostul a cinci goluri după meciul tur, HC Zalău și-a dus misiunea la bun sfârșit și a obținut calificarea la Ankara. A fost un nou succes pentru formația lui Gheorghe Tadici, 34-29, după ce la pauză era egalitate, 14-14, în fața a aproape 1400 de spectatori. Pentru HC Zalău au marcat astăzi Dragut 7 goluri, Trif 6, Constantinescu 5, Rob 5, Nica 3, Panici 3, Abed-Kader 1, Ciolan 1, Irimia 1, Stîngă 1 și Tămaș 1.

Dunărea Brăila a fost aproape de a reveni senzațional în „dubla” cu Byasen. Învinse la zece goluri în Norvegia, fetele lui Florin Pera au condus în minutul 55 al meciului cu 27-16! Finalul a aparținut însă nordicelor, care au reușit să reducă diferența și să obțină astfel biletele pentru turul al treilea. Pentru Brăila au marcat astăzi Axinte 10 goluri, Ilyina 6, Vatu 5, Gheorghe 3, Berescu 2, Shutska 1 și Szucs 1.

La Roman, CSM-ul a obținut doar o victorie de palmares cu Dunaujvaros, scor 27-25, pentru că în tur pierduse cu 24-31. Pentru gazde au marcat astăzi Simion 10 goluri, De Sousa 8, Stoleru 4, Cîlici 1, Ferfolja 1, Iovănescu 1, Popa 1 și Stănciulescu 1.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY