Zalăul câștigă nesperat de ușor derby-ul cu ”U” Alexandrion Cluj

0
3602

După două înfrângeri consecutive, HC Zalău a câștigat derby-ul cu ”U” Alexandrion Cluj fără emoții: 35-27, după ce la pauză echipa lui Gheorghe Tadici conducea cu 21-9.

Chiar dacă Zalăul nu a avut-o pe Constantinescu nici acum marcatoare, rezultatul a fost pozitiv de data aceasta. Asta și datorită faptului că ”U” Cluj a arătat rău, primind 21 de goluri în primele 30 de minute.

Oaspetele au fost la timonă încă din start, dar desprinderea decisivă a avut loc începând cu minutul 16. Până atunci, Bloj a marcat pentru 7-3, iar Clujul a avut o revenire ușoară, ajungând la minus doi pe tabelă: 7-5, 8-6 și 9-7. A urmat însă o a doua parte a primei reprize de vis pentru oaspete, care au primit doar două goluri și au marcat în schimb 12!

Cum soarta celor trei puncte era cunoscută, partea a doua a produs 32 de goluri. Oaspetele au ridicat piciorul de pe accelerație după ce Rob ducea scorul la un incredibil 26-11. Clujul a strâns scorul, iar în cele din urmă formația lui Gheorghe Tadici a câștigat cu 35-27, fiind a doua victorie consecutivă la scor pe terenul lui ”U”, după 40-29 în sezonul trecut.

sursă foto: magazinsalajean.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
”U” Cluj927
HC Zalău2135

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY