Zalăul câștigă din nou în deplasare după cinci luni

0
1824

Zalăul lui Gheorghe Tadici a plecat cu toate punctele de la Cisnădie, 30-24 (14-12), după un meci pe care l-a controlat începând cu minutul 20. Este prima victorie pe teren străin după o pauză de cinci luni, atunci când HC Zalău se impunea la Slobozia.

În urma acestui rezultat, emoțiile continuă pentru Măgura Cisnădie, care rămâne cu 13 puncte, cu un punct peste Rapid București, formație ce se află pe loc retrogradabil în acest moment.

S-a mers cap la cap în primele 20 de minute ale meciului disputat la Sebeș. Gazdele au trăit în prima repriză în special prin golurile Roxanei Han, șapte la număr, mai mult de jumătate din cele reușite în total, însă unul singur doar din acțiune. Oaspetele au reușit să preia inițiativa pe un parțial de 5-0 și să ducă scorul la 12-9, pentru ca la cabine să intre cu un avantaj de două goluri, 14-12.

Doar că, incomplet refăcută, Roxana Han nu a putut evolua timp de 60 de minute și acest lucru s-a văzut. Fără motorul echipei, Măgura Cisnădie a cedat treptat teren, chiar dacă a avut un moment în care s-a apropiat la un gol, 16-17 în minutul 38. Zalăul și-a demonstrat superioritatea, desprinzându-se la 23-18 după reușite ale lui Klimek și Constantinescu și pe final a condus la șapte lungimi, cea mai mare diferență a partidei.

Cu acest succes, HC Zalău ajunge la 29 de puncte în clasament și are în față un meci facil, împotriva Sebeșului, în timp ce Măgura Cisnădie merge la Vâlcea în runda următoare.

sursă foto: sbsport.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CS Măgura Cisnădie1224
HC Zalău1430

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY