Votează jucătorul primei etape a Ligii Zimbrilor!

0
10204

Liga Zimbrilor și-a consumat primul episod al sezonului, iar două dintre rezultate au fost foarte surprinzătoare: victoriile Sucevei și a Vasluiului în fața a două pretendente la titlu, HC Dobrogea Sud Constanța și CSM București. Echipa handbalvolei.ro vă invită să votați până duminică cel mai bun jucător al etapei, care va fi premiat de SportSuport, unicul importator al brandului Kempa în România.

Gabriel Burlacu a fost cel mai bun marcator al Sucevei în deplasarea de la Constanța, cu zece reușite, în cel mai surprinzător rezultat al primei etape. A fost, de asemenea, o piesă importantă în apărarea oaspeților.

Golgheterul sezonului trecut, Gabriel Bujor, a făcut un nou meci mare și și-a ajutat echipa în a trece de vicecampioana României, CSM București. Jucătorul Vasluiului a marcat de nouă ori, evoluând atât pe inter dreapta, cât și pe extremă dreapta.

Steaua a câștigat în premieră la Turda, iar noua achiziție Stefan Vujic a fost de departe cel mai bun jucător al bucureștenilor. Principalul pericol pentru poarta ardelenilor a marcat de șapte ori, dar a avut și o evoluție bună în defensivă.

A avut parade uimitoare, fără de care AHC Dunărea Călărași nu putea reveni în duelul cu Timișoara de la minus opt. George Șelaru a fost astfel artizanul victoriei Dunării în etapa de debut, scor 24-23, cu 19 intervenții.

Al doilea croat care a impresionat în această etapă este jucătorul Odorheiului, Antonio Kovacevic. Cu opt goluri din nouă aruncări, extrema stângă a fost unul din cei mai buni jucători ai gazdelor pe faza ofensivă, dar a avut un aport important și pe faza de apărare.

Cel mai bun jucător al primei etape:

  • Gabriel Burlacu (CSU Suceava) (32%, 499 Votes)
  • Gabriel Bujor (HC Vaslui) (25%, 388 Votes)
  • Stefan Vujic (CSA Steaua București) (15%, 243 Votes)
  • Antonio Kovacevic (HC Odorhei) (15%, 232 Votes)
  • George Șelaru (AHC Dunărea Călărași) (14%, 219 Votes)

Total Voters: 1,581

Loading ... Loading ...

sursă foto: gazetasv.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY