Votează jucătoarea primei etape din Liga Florilor!

0
9371

Prima etapă din campionatul feminin de handbal a luat sfârșit ieri, prin duelurile de la Craiova, Cisnădie, Galați și Slobozia. Echipa handbalvolei.ro vă invită să votați până duminică cea mai bună jucătoare a etapei, care va fi premiată de SportSuport, unicul importator al brandului Kempa în România.

Măgura Cisnădie a câștigat pentru prima oară un meci de debut în Liga Națională de handbal, 28-24 cu ”U” Cluj, într-o partidă în care Ada Moldovan a fost de neoprit: 11 goluri a marcat fosta golgheteră a campionatului în disputa de la Cisnădie.

Chiar dacă Slobozia a pierdut, Alina Ilie a avut o prestație remarcabilă, poate cea mai bună a sa de pe prima scenă. Interul dreapta de 21 de ani a înscris de 11 ori în poarta campioanei, toate din acțiune.

Și Isabelle Gullden, tot în partida HCM Unirea Slobozia-CSM București, a avut o prestație remarcabilă. Suedeza a terminat partida cu 13 goluri marcate, mai mult de o treime din totalul golurilor echipei sale.

SCM Craiova a debutat cu dreptul, iar golghetera din sezonul trecut, Cristina Zamfir, a ieșit din nou la rampă. Interul stânga al naționalei a marcat de nouă ori, fiind decisivă încă o dată.

Derby-ul de pe Dunăre, dintre Galați și Brăila, a fost adjudecat de formația lui Valeriu Costea, la limită, scor 15-14. Principala jucătoare a Galațiului a fost Elena Șerban, care a primit doar 13 goluri în 60 de minute și a parat inclusiv o aruncare de la șapte metri, în minutele de final, executată de Alina Czeczi.

CSM Roman s-a impus în fața Zalăului în chiar primul meci al sezonului competițional grație și unei prestații foarte bune a lui Carmen Stoleru. Marcatoare a patru goluri, coodonatoarea de joc și-a pus excelent în valoare colegele și a avut și un aport important pe faza defensivă.

Cea mai bună jucătoare a primei etape:

  • Elena Șerban (CSU Danubius Galați) (32%, 327 Votes)
  • Alina Ilie (HCM Unirea Slobozia) (20%, 200 Votes)
  • Isabelle Gullden (CSM București) (17%, 175 Votes)
  • Cristina Zamfir (SCM Craiova) (11%, 113 Votes)
  • Ada Moldovan (CS Măgura Cisnădie) (10%, 106 Votes)
  • Carmen Stoleru (CSM Roman) (9%, 95 Votes)

Total Voters: 1,016

Loading ... Loading ...

sursă foto: Facebook Sportul Ilustrat – Sorin Pană

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY