Votează cea mai bună jucătoare a etapei a treia a Ligii Naționale!

0
3454

Victoriile clare ale Craiovei și CSM-ului de duminică au închis etapa a treia a Ligii Florilor. Echipa handbalvolei.ro vă invită să votați până duminică cea mai bună jucătoare a etapei, care va fi premiată de SportSuport, unicul importator al brandului Kempa în România.

După un sezon fantastic, în care a contribuit din plin la obținerea medaliei de bronz, Paula Vișan își continuă evoluțiile bune și în acest start de sezon. Portarul de 33 de ani a fost cea mai bună jucătoare a Zalăului în deplasarea de la Rapid, pe care formația lui Gheorghe Tadici a câștigat-o cu 27-25.

Brăila a obținut prima victorie din acest sezon, una categorică, 26-18, la Slobozia, iar evoluția Elenei Voicu a fost decisivă. Cu doar 16 goluri primite, aceasta a fost jucătoarea meciului, fiind principala armă a lui Florin Pera.

Romanul s-a impus fără prea mari emoții în disputa cu Danubius Galați, 25-17, într-un meci controlat de la cap la coadă. Interul dreapta Jasna Toskovic a înscris de șase ori în acest meci, toate din acțiune, fiind principala marcatoare a partidei.

Cristina Zamfir continuă șirul evoluțiilor bune la Craiova. Golghetera campionatului a fost din nou la înălțime, și în duelul cu Slatina, pe care Craiova l-a câștigat cu 34-23. Zamfir a marcat de 11 ori, toate din acțiune, fiind de departe jucătoarea numărul unu pentru trupa din Bănie.

Intrată după pauză, Paula Ungureanu a închis poarta campioanei în duelul de la Cisnădie. Doar opt goluri a primit jucătoarea CSM-ului în meciul de duminică, pe care l-a încheiat cu un procentaj de 61%.

Și Vâlcea a spart gheața în acest sezon, într-o deplasare dificilă, la Bistrița, scor 23-20. Marta Lopez s-a ridicat la înălțimea partidei, a marcat de șase ori, ultimul într-un moment cheie, după o acțiune individuală, la scorul de 21-20 în favoarea HCM-ului.

Corona n-a avut prea mari emoții cu ”U” Cluj, într-un meci în care Costică Buceschi a putut rula întreg lotul. Cu cinci reușite, Eliza Buceschi a fost principala realizatoare a gazdelor, care s-au impus cu 30-23 la final.

Cea mai bună jucătoare a etapei a treia:

  • Elena Voicu (HC Dunărea Brăila) (37%, 323 Votes)
  • Eliza Buceschi (ASC Corona Brașov) (24%, 208 Votes)
  • Cristina Zamfir (SCM Craiova) (17%, 145 Votes)
  • Paula Ungureanu (CSM București) (9%, 79 Votes)
  • Paula Vișan (HC Zalău) (8%, 67 Votes)
  • Marta Lopez (HCM Râmnicu Vâlcea) (4%, 34 Votes)
  • Jasna Toskovic (CSM Roman) (2%, 21 Votes)

Total Voters: 877

Loading ... Loading ...

sursă foto: Facebook SCM Craiova Handbal Oficial

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY