Vladimir Rusia, după calificarea Odorheiul în finala Cupei Challenge: „E un rezultat extraordinar !”

1
1907

szkc_suceava_rusia_20141020HC Odorhei a reușit cea mai mare performanță de la înființare, calificarea în finala Cupei Challenge, după două succese în fața celor de la Benfica.

Cel mai bun realizator al lui Vlad Caba în semifinala cu Benfica a fost Vladimir Rusia, cel care a reușit să înscrie de 16 ori în cele două meciuri. Gruzinul ne-a vorbit despre meciul retur, din Portugalia, care a consemnat calificarea în ultimul act al Odorheiului. „A fost un meci foarte greu, așa cum ne-am așteptat. Benfica e o echipă foarte bună, dar noi am jucat bine. Știam că dacă nu vom juca la potențial maxim și nu vom da totul, o să avem o misiune grea. Am dat totul și am reușit un rezultat foarte bun, am jucat toți foarte bine, portarii au prins mingi importante. Atât apărarea, cât și atacul, au fost la nivel maxim. E un rezultat extraordinar pentru fiecare jucător și pentru club.”, ne-a declarat Vova Rusia.

În ultimul act, HC Odorhei va da piept cu o altă reprezentantă a Portugaliei, ABC Braga, care a trecut în semifinale de Stord Handball, după 25-18 acasă și 25-27 în deplasare.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY