Vladimir Rusia, despre câștigarea Cupei Challenge cu HC Odorhei: „Nu aveam voie să pierdem și Cupa Challenge”

0
1264

szkc_suceava_rusia_20141020Cel mai bun om al Odorheiului în acest sezon european a fost, fără îndoială, Vladimir Rusia, cel care a câștigat de altfel și titlul de golgheter al Cupei Challenge. Gruzinul ne-a vorbit despre performanța obținută în acest sezon, câștigarea Cupei Challenge.

„Este o performanță imensă și foarte frumoasă, atât pentru club, cât și pentru fiecare jucător. Cu toții eram conștienți că era ultima noastră șansă să recuperăm tot ce am pierdut. Înaintea sezonului aveam trei obiective, un loc în primele două în campionat, Cupa României și Cupa Challenge. Două trofee le-am scăpat din mână, din greșeala noastră, nu mai aveam voie să pierdem și Cupa Challenge. Era prea multă muncă depusă și era păcat ca după sezonul frumos să rămâne fără medalie și fără cupă. Din fericire, am câștigat o cupă europeană foarte important. Asta îmi dă încredere și mai multă dorință să fiu mult mai bun în viitor.”, ne-a declarat Vladimir Rusia, cel care a încheiat acest sezon european cu 54 de goluri, 11 mai multe decât următorul în acest top, colegul său, Andrei Mihalcea.

Ultimele partide ale Odorheiului din acest sezon sunt cele programate în play-off-ul campionatului, cu Știința Bacău, pentru locurile 7-8. Astăzi, în prima partidă, Știința s-a impus cu 30-28, după aruncările de la șapte metri.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY