Vlad Caba vorbește despre debutul în noul sezon: „În ultimii ani am jucat bine la Reșița, sunt încrezător!”

0
1648

Cu o echipă schimbată pe jumătate, HC Odorhei țintește și în acest sezon un loc fruntaș în Liga Națională. Echipa antrenată de Vlad Caba are însă un început dificil de sezon, deplasându-se la Reșița în prima etapă, o formație redutabilă pe teren propriu.

Antrenorul Odorheiului se așteaptă la un meci dificil la Reșița, în condițiile în care relațiile de joc din echipa sa nu sunt încă puse la punct. „E un nou început. Reșița a fost tot timpul o deplasare dificilă, publicul e în spatele echipei. Întâlnim o echipă cu experiență, dar în ultimii ani am avut rezultate pozitive, sperăm și acum să obținem același lucru. Nu mă risc să dau pronosticuri, e prima etapă, dar în ultimii ani am jucat bine cu Reșița și sunt încrezător. Echipa noastră este în proporție de 50-60% nouă, încă nu funcționăm la maxim.”, ne-a declarat Vlad Caba.

Având în lot nu mai puțin de nouă străini, Vlad Caba întâmpină probleme în a transmite ideile către elevii săi. Acestea se vor rezolva însă treptat, spune tehnicianul. „Probleme de comunicare sunt ca la orice echipă care are străini. Băieții urmează cursuri de limba română, am stabilit ca la echipă să se vorbească exclusiv limba română.”, a continuat antrenorul lui HC Odorhei.

Dacă toți jucătorii sunt apți din punct de vedere fizic, Vlad Caba are emoții în privința utilizării străinilor. Transferurile unora nu au fost încă finalizate, dar speră ca aceste probleme să fie rezolvate până la ora meciului. „Procedura de transfer este complicată. Managerul este la București și încearcă să rezolve transferurile. Sperăm ca băieții să fie în regulă la ora meciului din punct de vedere administrativ, pentru că probleme de sănătate nu avem.”, a concluzionat Vlad Caba.

Partida de la Reșița va avea loc miercuri, de la ora 17:00, și va fi arbitrată de cuplul de Șerbu/Vasilescu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY