Vlad Caba nu-și face probleme cu Cambridge HC: „Ne gândim la următoarele tururi”

0
1828

hc odorhei trasa la sortiHC Odorhei și-a aflat adversarul din turul al treilea al Cupei Challenge. Oponenta echipei lui Vlad Caba vine din Marea Britanie, Cambridge HC, o echipă modestă, aflată la prima participare din istorie în cupele europene.

Așadar, HC Odorhei a avut noroc la tragerea la sorți, evitând formații grele, precum SL Benfica sau Metaloplastika Sabac. Cambridge HC, adversarul din turul al treilea, nu poate pune probleme lui Rusia și compania. „Facultatea de acolo e mai cunoscută decât echipa. Probabil că sunt amatori, studenți. Vorbim de o țară care e amatoare în handbal, în primele tururi poți întâlni astfel de echipe. Am avut parte de o tragere bună, mă uitam peste adversarii posibili și am văzut că erau acolo și echipe bune, precum Benfica sau Metaloplastika. Să vedem ce vor dori și ei, poate vor vrea să joace ambele meciuri la Odorhei. Este un adversar care nu spune prea multe, vor fi meciuri ușoare, ne gândim la următoarele tururi. Trebuie să jucăm cu ei și să câștigăm meciurile.”, ne-a spus Vlad Caba.

HC Odorhei a reluat pregătirea în data de 14 iulie, iar din această săptămână antrenamentele echipei sunt atât pe stadion, cât și în sala de sport. „Am început în 14 iulie, am fost 3 zile la Harghita Mădăraș, e un loc unde începem de fiecare dată pregătirea, avem un hotel pus la dispoziție de un sponsor. Au fost antrenamente lungi, de acomodare. De săptămâna asta am început cu antrenamente fizice dimineața și cu mingea seara. Avem un preparator fizic nou, din Franța, adus la recomandarea lui Frank Kuhn. Vor fi două săptămâni mai grele, după care vom avea un turneu la Turda și unul în Belarus, începând cu 8 august, unde vor participa Chekhovskie Medvedi, Meshkov Brest și Motor Zaporozhye. Dacă primele meciuri, de la Turda, vor fi de pregătire, în Belarus va fi mai dificil. Va trebui să avem grijă cum jucăm pentru imaginea noastră. Am refuzat să participăm la Vaslui, deoarece inițial se vorbise de un turneu cu patru echipe, după care au schimbat formatul și l-au făcut de opt. Nu vrem meciuri de la 8 dimineața, vrem amicale să ne fie utile.”, a completat Vlad Caba.

HC Odorhei va debuta în Cupa Challenge pe 22 noiembrie, pe teren propriu. Debutul oficial al echipei în noul sezon este programat pe 31 august, la Vaslui.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY