Vive Kielce a confirmat cinci transferuri pentru sezonul următor! Talant Dujshebaev va antrena campioana Poloniei până în 2023

0
7013

Fosta campioană a Europei, Vive Kielce, a susținut ieri o conferință de presă în care și-a anunțat planurile pentru viitor. Reprezentanta Poloniei a anunțat șapte transferuri, dar și faptul că a prelungit înțelegerile cu Dean Bombac, Julen Aguinagalde și Talant Dujshebaev.

Cinci jucători au fost transferați de Kielce în vederea sezonului 2018/2019, Luka Cindric (Vardar Skopje, centru, 24 ani), Arkadiusz Moryto (Zaglebie Lublin, extremă dreapta, 20 ani), Angel Fernandez Perez (La Rioja, extremă stânga, 29 ani), Artsem Karalek (Saint Raphael, pivot, 21 ani) și Vladimir Cupara (Ademar Leon, portar, 23 ani), însă cel mai important nume va ajunge abia în 2019. Andreas Wolff este al șaselea jucător cu care Kielce a ajuns la un acord, portarul lui THW Kiel, acesta urmând să evolueze în tricoul campioanei Poloniei pentru trei sezoane. În fine, începând cu sezonul 2020 sub comanda lui Talant Dujshebaev va ajunge pivotul lui HBC Nantes, Nicolas Tournat, în vârstă de 23 de ani, însă conducerea clubului încearcă să ajungă la un acord cu gruparea franceză pentru ca Tournat să fie transferat mai repede.

Alți doi jucători importanți și-au prelungit înțelegerile cu Kielce, Dean Bombac și Julen Aguinagalde, primul pentru cinci sezoane, iar al doilea pentru un sezon. De asemenea, Talant Dujshebaev va conduce pe Kielce până în 2023.

Record de asistență la un meci de handbal?

Președintele clubului, Bertus Servaas, a anunțat în cadrul aceleiași conferințe de presă că intenționează să organizeze o partidă amicală, în vara lui 2020 sau 2021, un meci amical împotriva Barcelonei. Meciul ar urma să aibă loc pe stadionul național PGE Narodowy din Varșovia, care are o capacitate de 58.500 de locuri. În cazul în care s-ar umple stadionul, am asista la un record de asistență.

sursă foto: Facebook PGE VIVE Kielce

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY