VIDEO: Gavriloaia aduce victoria Călărașiului la Turda

0
1228

turda-calarasi 15-16Dunărea Călărași a câștigat dramatic partida de la Turda, scor 25-24, după un duel extrem de echilibrat. Răzvan Gavriloaia a adus victoria oaspeților, transformând o aruncare de la șapte metri la ultima acțiune a meciului.

Per-total a fost un meci extrem de echilibrat, în care diferența maximă de pe tabelă a fost de două goluri. Turda a arătat o altă față decât în prima etapă, de la București, și s-a aflat la conducere la pauză, 10-9, iar pentru prima oară s-a desprins la mai mult de un gol în minutul 41, scor 17-15. La 21-19, Bondar a irosit o aruncare de la șapte metri, iar Călărașiul a început să joace din ce în ce mai bine din acel moment. Echipa antrenată de Aihan Omer a punctat de trei ori consecutiv și a trecut la conducere, iar momentul decisiv s-a consumat cu două minute înainte de final, la scorul de 23-23, când același Bondar a mai ratat o aruncare de la șapte metri. Oaspeții au trecut în avantaj cu un minut înainte de final, iar Horațiu Gal a forțat egalarea, înlocuindu-l pe portarul Pallag cu pivotul Niazhura. Tactica a dat roade doar pentru moment, Adomnicăi egalând la 24, însă călărășenii au profitat de faptul că portarul maghiar nu revenise între buturi, au repus rapid și l-au forțat pe Pavel să culeagă mingea din drumul către poartă, din semicerc, acordând aruncare de la șapte metri oponenților. Gavriloaia l-a executat cu mult calm pe Pallag și Călărașiul pleacă cu toate puncte de la Turda după un meci echilibrat.

Potaissa Turda-AHC Dunărea Călărași 24-25 (10-9)
Potaissa Turda: Bondar 7 goluri, Grigoriev 6, Lazăr 3, Rotaru 2, Niazhura 2, Savic 2, Adomnicăi 1, Pavel 1
Dunărea Călărași: Gavriloaia 5 goluri, Nicolae 4, Gurkovsky 4, Bulov 3, Kumogorodsky 3, Zacaciurin 1, Yuzhbabenko 1, Carali 1, Mitrea 1

VIDEO cu finalul partidei (sursă turdanews.ro):

sursă foto: Mircea Roșca – www.actionfoto.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY