Victorina Bora, mulțumită doar de cele trei puncte din partida cu Sebeș

0
1881

CSM Unirea Slobozia s-a desprins la patru puncte de locul 11, care duce la barajul pentru menținerea în prima ligă. Totuși, antrenorea echipei, Victorina Bora, este nemulțumită de prestația elevelor sale din meciul câștigat cu HC Alba Sebeș, 23-22 (10-11).

Andreea Enescu a adus victoria gazdelor de astăzi în secundele de final, un succes vital, dar foarte greu obținut, fapt de care Victorina Bora este nemulțumită. „A fost un meci greu. Bine că am luat cele trei puncte. Fetele trebuie să înțeleagă că orice echipă din Liga Națională joacă și fiecare meci e greu. Azi din păcate au avut o altă viziune despre jocul de handbal. O să discutăm zilele următoare, vom face o analiză a meciului. De obicei îmi place să remarc echipa, dar azi nu pot să fac lucrul acesta. Important e că am luat punctele.”, ne-a spus la finalul întâlnirii antrenoarea Sloboziei.

În acest moment, CSM Unirea Slobozia acumulează 16 puncte și se află pe poziția a zecea a clasamentului. În etapa următoare, echipa din Ialomița se deplasează pe terenul Rapidului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY