Victorii pe linie ale gazdelor în primele meciuri din sferturi!

0
2605

Miercuri au avut loc primele meciuri din play-off-ul Ligii Naționale masculine de handbal. Toate cele trei partide disputate s-au încheiat cu victorii ale gazdelor, cea mai clară fiind cea a Turzii, 31-22 cu Timișoara.

Primul meci al zilei a fost la București, unde CSM București a primit o replică foarte bună din partea Vasluiului. Deși a condus pe întreaga durată a meciului, bucureștenii au avut emoții pe final de meci, când oaspeții s-au apropiat la un singur gol: 25-24. A fost 27-24 în cele din urmă, iar seria se mută la Vaslui, pentru meciul doi, sâmbătă de la ora 18:00.

Turda n-a avut probleme în a trece de Timișoara în primul meci. A fost 31-22 la capătul celor 60 de minute, într-o partidă echilibrată în primele 20 de minute. Turda a avut și 12 goluri în partea a doua, 26-14, într-o partidă în care Roman Zacaciurin a fost cel mai bun marcator.

O repriză a rezistat Dunărea Călărași la Dinamo. Campioana s-a impus cu 31-26 (14-11), însă a condus și la 11 goluri în această întâlnire. Meciul doi dintre cele două formații este programat sâmbătă, de la ora 12:00, la Călărași.

Astăzi are loc ultimul sfert de finală, dintre HC Odorhei și HC Dobrogea Sud Constanța. Rezultatele de miercuri (click pe rezultat pentru marcatori):

sursă foto: Facebook AHC Potaissa Turda

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY