Victorii pe linie ale favoritelor în partidele de miercuri!

0
2833

Șase din cele șapte partide ale etapei a zecea din Liga Națională s-au disputat miercuri, iar toate s-au încheiat cu victoriilor echipelor cotate favorite. Patru din dispute au avut chiar diferențe foarte mari de scor, de minim zece goluri.

Potaissa Turda, CSM București, CSU Suceava și Dinamo București au obținut victorii confortabile și doar Suceava pe teren propriu! Un aspect mai puțin întâlnit a avut loc la duelul Vaslui-Dinamo, potrivit obiectivvaslui.ro, când cuplul Harabagiu/Stănescu au oprit partida din cauza … aplauzelor ironice ale fanilor gazdă, venite ca urmare a deciziilor arbitrilor.

La Constanța, HC Dobrogea Sud a obținut a noua victorie consecutivă după 28-23 cu Steaua. Prima repriză a fost echilibrată, cu oaspeții la conducere aproape în permanență, însă echilibrul s-a rupt la începutul actului secund.

Și mai echilibrat a fost meciul de la Odorhei, unde echipa lui Vlad Caba a învins la limită pe Poli Timișoara, scor 24-23. A fost un meci cu două cartonașe roșii, Pejovic, pentru trei eliminări, și Ojleski.

Rezultatele înregistrate în etapa a zecea, care se încheie astăzi cu partida Călărași-Focșani (click pe rezultat pentru marcatori):

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY