Victorii importante pentru Slobozia și Deva

1
1414

dascalete slobozia 14-15Duminică s-a disputat penultima etapă a turului play-out-ului Ligii Naționale feminine de handbal. Cetate Deva și CSM Unirea Slobozia au câștigat pe teren propriu, în fața celor de la CSU Neptun Constanța, respectiv HCM Rm. Vâlcea, în timp ce Clujul a trecut în deplasare de Mureșul Tg. Mureș, formație retrogradată deja în eșalonul secund.

La Slobozia, Vâlcea a condus o singură dată pe tabelă, 9-8 în minutul 23. În rest, gazdele au fost în control, având un avantaj de șapte goluri în ultimele zece minute, 21-14, micșorat însă pe final, pe fondul unei relaxări premature. Cele mai bune marcatoare ale Sloboziei au fost Drăguț și Dăscălete, câte șapte goluri.

La Tg. Mureș, ”U” Alexandrion și-a respectat statutul de favorită și a învins Mureșul, formație ce va evolua în sezonul viitor în eșalonul secund. Clujencele au trecut cu 25-22 și urcă de pe poziție retrogradabilă pe loc de baraj. Cele mai bune marcatoare ale meciului au fost Laslo, 10 goluri, respectiv Klimek, 7.

Deva și-a revenit după cele două partide în care nu a câștigat și s-a impus pe teren propriu, în fața Constanței, 29-25. Cu acest succes, Cetate rămâne pe prima poziție, cu 27 de puncte, urmată de Slobozia și Cluj, câte 25.

Rezultatele de duminică:
CSM Unirea Slobozia-HCM Rm. Vâlcea 24-21 (10-9)
Mureșul Tg. Mureș-”U” Alexandrion Cluj 22-25 (11-11)
CSM Cetate Deva-CSU Neptun Constanța 29-25 (15-15)

Clasament: 1. CSM Cetate Deva 27 puncte, 2. CSM Unirea Slobozia 25 puncte, 3. ”U” Alexandrion Cluj 25 puncte, 4. HCM Rm. Vâlcea 23 puncte, 5. CSU Neptun Constanța 22 puncte, 6. Mureșul Tg. Mureș 0 puncte

Programul următoarei etape:
”U” Alexandrion Cluj-CSM Cetate Deva
CSU Neptun Constanța-CSM Unirea Slobozia
HCM Rm. Vâlcea-Mureșul Tg. Mureș

1 COMMENT

LEAVE A REPLY