Victorii importante pentru Corona și Cisnădie în Cupa EHF!

0
920

Corona Brașov și Măgura Cisnădie au fructificat avantajul terenului propriu în manșele tur din turul al doilea al Cupei EHF. Brașovencele au învins pe Bera Bera cu 35-30, în timp ce Măgura Cisnădie se poate considera deja calificată mai departe după 31-23 cu Galychanka.

Corona Brașov a trecut de Bera Bera, reprezentanta Spaniei, cu 35-30 și are prima șansă la calificarea în turul al treilea al Cupei EHF, înaintea returului de săptămâna viitoare. În fața a 1800 de spectatori, brașovencele au făcut un joc foarte bun din punct de vedere ofensiv, iar Sorina Tîrcă a marcat de zece ori în poarta ibericelor. Pentru Corona au mai înscris Pavicevic 7, Neagu 5, Ciuculete 4, Laslo 4, Buceschi 2, Bucur 2, Lopătaru 1. Au mai evoluat Hosu, Tymoshenkova, Popescu (portari), Bazaliu, Gogîrlă, Gomes, Nolevska și Pătuleanu.

Măgura Cisnădie a luat o opțiune foarte importantă la calificarea în turul al treilea, după 31-23 cu Galychanka, reprezentanta Ucrainei. N-a fost nicio problemă pentru sibience, care au controlat ostilitățile pe întreaga durată a meciului. Pentru Cisnădie au evoluat Voicu, Pașca (portari), Moldovan (8 goluri), Ani-Senocico 7, Crăcoun 6, M. Predoi 5, Panici 2, Tănăsie 2, Nan 1, Anastacio, Iuga, Petrescu, D. Predoi, Stîngă și Ujkic.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY