Victorie scontată pentru vicecampioane

0
3374

HCM Baia Mare a avut un meci facil în acest weekend, în condițiile în care în Maramureș s-a deplasat „lanterna” HC Alba Sebeș. Aurelian Roșca a menajat din nou o serie de jucătoare importante în victoria 35-27.

Pentru vicecampioană nu au evoluat astăzi Abbingh, Ardean-Elisei, Ungureanu și Munteanu, cea din urmă fiind însă înscris pe raportul de joc. Băimărencele au controlat meciul în totalitate, au condus de la început și până la final și au avut un avantaj maxim de zece goluri, stabilit în partea a doua. În schimb oaspetele au făcut un joc bun, în special prin Ana Ciolan, care a marcat de 11 ori în acest meci. S-a terminat 35-27, o victorie normală a HCM-ului, care are în fața un nou meci cu o codașă a Ligii Naționale, Rapid, în timp ce Sebeșul va primi vizita Cisnădiei.

HCM Baia Mare-HC Alba Sebeș 35-27 (14-9)
HCM Baia Mare: Munteanu, Dumanska (portari), Tănăsie 6 goluri, Perianu 6, Jezic 6, Do Nascimento 4, Pineau 4, Marin 4, Vizitiu 2, Geiger 1, Tătar 1, Nechita 1, Szucs, Preda. Antrenor: Aurelian Roșca.
HC Alba Sebeș: Petruneac, Curmenț (portari), Ciolan 11 goluri, E. Pătuleanu 6, Safta 3, Dobromir 3, Andrei 1, Dima 1, Hoha 1, Rusu 1, Șorodoc, Bogdan, I. Pătuleanu, Mitrache. Antrenor: Alina Șorodoc.
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 5/5
Eliminări: Jezic, Tătar, respectiv E. Pătuleanu, Rusu (2)

sursă foto: Facebook HCM Baia Mare

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY