Victorie la pas cu Kosovo

2
1798

romania-kosovo 14-15Aihan Omer și-a început noul mandat la echipa națională cu un succes facil în fața statului Kosovo, 36-24, după un meci controlat în totalitate. Oaspeții au reușit însă și câteva faze frumoase, în special prin extrema dreaptă, Hoxha.

În fața a 1000 de spectatori, însă care au asistat la meci ca la teatru, tricolorii s-au impus, așa cum era și normal, ușor în fața celor din Kosovo. Chiar dacă începutul a fost ceva mai dificil, dat fiind faptul că a întâlnit o echipă necunoscută, România și-a schimbat din mers tactica de joc și s-a desprins treptat pe tabelă. După primele 30 de minute, tricolorii aveau un avantaj de șapte goluri, 17-10, dar care s-a micșorat până la trei lungimi, în debutul părții secunde. A fost un simplu foc de paie, pentru că Stavrositu și compania au apăsat din nou pe accelerație și au obținut un succes facil în cele din urmă, la o diferență de 12 goluri.

 

România-Kosovo 36-24 (17-10)
România: Stănescu, Szopka (portari), Stavrositu 6 goluri, Ghionea 4, Csepreghi 4, Novanc 4, Toma 4, Racoțea 3, Șania 3, Ghiță 2, Asoltanei 1, Criciotoiu 1, Grigoraș 1, Iancu 1, Savenco 1, Buricea
Kosovo: Curri, Gerbeschi (portari), Hoxha 8 goluri, Mjeku 6, Dedaj 2, Gjuka 2, Prekazi 2, Beshiri 1, Juba 1, Kabashi 1, Krasniqi 1, Fetahu, Syla, Terziqi, Xhafolli, Zherka
Aruncări de la 7m: 4/3, respectiv 5/2
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

sursă foto: agerpres.ro

2 COMMENTS

  1. La fotbal ar fi spus cineva despre kosovari ca au echipa de bucatari si chelneri. Au marcat 24 de goluri. Noroc cu forma de zile mariba lui Rudi Stanescu. Altfel echpa Romaniei s-ar fi facut de ras. Aparare varza, atac vai de mama de om. Si imi promisesem sa nu ma uit la meci.

  2. Nu poti sa joci handbal cu un singur conducator de joc . Pe partea lor dreapta , kosovarii au facut ce au vrut , Buricea e varza in aparare . Sa nu uitam ca este primul meci oficial al lui Kosovo , peste vreo 2 ani ne pot bate . Oricum la baschet ne bat de ne asculta cu urechea .

LEAVE A REPLY