Victorie imensă pentru CSM București, pas mare spre sferturi făcut de Vâlcea

0
634

Cele două reprezentante ale României în Liga Campionilor și-au câștigat partidele disputate duminică. CSM București a învins pe Metz, 32-27, la capătul unui meci fantastic făcut de Cristina Neagu, marcatoare a 14 goluri. Vâlcea s-a impus în Suedia, pe terenul lui Savehof, și a făcut un pas mare spre sferturile de finală.

CSM București a făcut unul din cele mai bune jocuri europene din acest sezon. Vicecampioana a învins-o pe Metz, 32-27, obținând o victorie vitală în economia calificării. Cristina Neagu a fost de neoprit, marcatoare a 14 goluri în disputa cu reprezentanta Franței. Au mai evoluat pentru CSM București Ion, Dedu, Grubisic (portari), Lekic (6 goluri), Pintea (4), Omoregie (3), Grbic (2), Curea (1), Cvijic (1), Klikovac (1), Jipa, Marin, Perianu, Torstensson, Vâlcan.

SCM Râmnicu Vâlcea a făcut un pas important spre sferturile de finală după 23-17 la Savehof. Vâlcea a rezolvat soarta meciului încă din prima repriză, pe care a controlat-o autoritar. A fost 15-7 la pauză pentru vâlcence, iar în partea a doua diferența a fost gesionată bine de către campioana României. Vâlcea are acum 4 puncte în clasament, 2 peste Krim și Savehof, cu patru meciuri rămase de disputat. Pentru Vâlcea au evoluat Ciucă, Dumanska, Batinovic (portari), Liscevic (6 goluri), Elghaoui (4), Gonzalez (4), Lopez (3), Fernandez (2), Trifunovic (2), Da Silva (1), Florica (1), Băcăoanu, Badea, Glibko, Norgaard, Zamfirescu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY