Victorie imensă pentru Bistrița în Cupa EHF! Măgura Cisnădie, învinsă de Copenhaga

0
813

Gloria Bistrița a bifat primul succes din grupele Cupei EHF, 25-23 pe teren propriu cu Odense, una din cele mai puternice echipe din competiție. Bistrița rămâne cu șanse la calificare, are nevoie să câștige cu Lublin acasă și apoi să scoată cel puțin un punct cu Erd, în deplasare.

Gloria Bistrița a făcut un joc solid în fața lui Odense, o formație care se bazează pe nouă jucătoare prezente la ultimul Mondial, printre care și Tess Wester, cel mai bun portar, dar și pe Nycke Groot. Bistrița s-a impus cu 25-23 în ceea ce înseamnă prima victorie din grupe. Vasileuskaya a făcut un joc foarte bun, marcând de opt ori, însă s-a remarcat și Nenezic între buturi, care a apărat inclusiv două aruncări de la șapte metri. Pentru Bistrița au evoluat Zoqbi de Paula, Nenezic, Inculeț (portari), Vasileuskaya 8 goluri, Costa 6, Rațiu 5, Dincă 3, Ardean-Elisei 2, Pristăvița 1, Paraschiv, Țanc, Șamanț, Bloj, Ilyina, Tetean și Moroianu.

Măgura Cisnădie a cedat în fața lui Copenhaga, 28-33 (20-17), însă a făcut un meci foarte bun timp de 45 de minute. Gazdele, fără Alexandru Weber pe bancă, suspendat, au condus cu 19-12, puteau intra la cabine cu un avantaj de cinci goluri, însă Mihaela Ani-Senocico a ratat o aruncare de la șapte metri la 20-16, cu zece secunde înainte de pauză. Copenhaga a pus stăpânire pe joc în partea a doua, Măgura Cisnădie n-a rezistat fizic decât până în minutul 45, astfel că nordicele s-au impus în cele din urmă. Pentru Cisnădie au evoluat Ilie, Voicu, Pașca (portari), Tănăsie 7 goluri, Moldovan 7, Panici 6, Nan 3, A. Predoi 2, Ujkic 1, Ani-Senocico 1, Vinyukova 1, Iuga, Crăciun, D. Predoi și Gatzel.

sursă foto: Facebook CS Gloria 2018

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY