Victorie dramatică a Odorheiului la Baia Mare

0
1391

odorhei-calarasi 14-15Minaur și Odorhei au oferit un spectacol agreabil duminică dimineață la Baia Mare, acolo unde oaspeții s-au impus cu 24-23, după un final dramatic.

În continuare fără Malmagro, Eklemovic și Marta, accidentați și cu Sadoveac nerefăcut complet, Minaur a cedat pentru a doua oară consecutiv pe teren propriu. Victoria Odorheiului este pe deplin meritată însă, fiind la conducere aproape în permanență.

Primele 30 de minute s-au încheiat la egalitate, 12-12, în condițiile în care băimărenii au ratat trei aruncări de la șapte metri, iar oaspeții una. S-a mers cap la cap până în minutul 17, când Grasu egala la 9, după care a urmat o serie de trei goluri a elevilor lui Vlad Caba, două semnate de Mihalcea și unul de Rusia. La 9-12, Sipos a fost eliminat și Minaur a profitat de superioritate, restabilind egalitatea.

Faptul că Minaur a avut soluții puține la linia de nouă metri s-a văzut din plin în partea a doua. Gazdele au înscris de pe pozițional pentru prima oară abia în minutul 48, timp în care elevii lui Vlad Caba și-au făcut treaba și s-au desprins la șapte goluri (14-21). Grasu a sunat deșteptarea și Minaurul a revenit la patru goluri, 18-22, scor la care Majnov a fost eliminat pentru o schimbare greșită. În cele două minute de superioritate, băimărenii s-au apropiat la un gol, dar Sipos a pus capăt seriei de cinci goluri consecutive ale adversarilor. Suspansul a persitat până la final, iar la scorul de 23-24 același Sipos a fost eliminat pentru a treia oară. Doar că Minaur nu a profitat de omul în plus avut, pentru că Szabo a apărat de două ori în situație de unu la unu cu Popescu și Bera și punctele merg la Odorhei.

HCM Minaur Baia Mare-HC Odorhei 23-24 (12-12)
HCM Minaur: Grasu 9 goluri (3 din 7m), Pribanic 5, Stegavik 4, Fotache 1, Sadoveac 1, Chavez 1, Bera 1, Popescu 1
HC Odorhei: Mihalcea 6 goluri (2 din 7m), Ramba 5, Rusia 2, Kuzmanoski 2, Majnov 2, Ferenczi 1, Onyejekwe 1, Sipos 1
Aruncări de la 7m: 6/3, respectiv 3/2
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 8 x 2 min.
Cartonaș roșu: Sipos (trei eliminări)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY