Victorie clară pentru CSM București în disputa cu MKS Lublin

0
1020

După un succes important în Danemarca și un egal pe teren propriu cu Rostov Don, „tigroaicele” s-au impus clar în fața campioanei Poloniei, MKS Perla Lublin.

Vicecampioanele au controlat jocul din primul până în ultimul minut și nu au ridicat deloc piciorul de pe accelarație, astfel că la pauză s-a intrat cu 16-10. Lucrurile nu s-au schimbat în repriza a doua, tot CSM București a fost la cârma partidei și s-a distanțat cu fiecare atac. Antrenorul Adrian Vasile le-a aruncat în luptă și pe mezinele Bianca Marin și Denisa Vâlcan, iar ele i-au răsplătit încrederea marcând unu, respectiv trei goluri.

Crina Pintea a înscris cele mai multe goluri pentru CSM București, șase. Au mai punctat: Linnea Torstensson și Iulia Curea, de câte cinci ori, Laura Moisă, de patru ori, Gabriela Perianu, Denisa Vâlcan și Elizabeth Omoregie, de câte trei ori, Andrea Klikovac și Dragana Cvijic, câte două goluri, Itana Grbic și Bianca Marin, câte un gol.

În cealaltă partidă a grupei, Team Esbjerg a câștigat pe teren propriu meciul cu Rostov Don, 31-26, astfel că CSM București s-a instalat în fruntea clasamentului, cu cinci puncte după trei jocuri. Danezele sunt pe locul doi, cu patru puncte, urmate de campioana Rusiei, cu 3 puncte și MKS Perla Lubin este codașa Grupei B, fără punct acumulat după trei partide.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY