Victoria, singura opțiune pentru HCM Baia Mare în partida cu Larvik

0
1444

luciana marinCampioana României dispută vineri al treilea meci al acestui sezon european, pe teren propriu, cu Larvik, fosta campioană a Europei. Situația băimărencelor s-a complicat însă după înfrângerea drastică din Franța cu Metz și are nevoie de toate cele trei puncte pentru a nu-și compromite prematur sezonul.

Costică Buceschi are însă bătăi de cap înaintea acestui meci. Pe lângă mai vechile accidentări ale lui Geiger, Abbingh și Diniș-Vârtic, tehnicianul va avea un singur centru de meserie după ce Laura Oltean a suferit o accidentare gravă în partida cu Dunărea Brăila. În plus, Alexandra Do Nascimento este incertă, brazilianca accidentându-se și ea, în meciul de la Metz. Buceschi speră că elevele sale își vor îmbunătăți jocul și că HCM va bifa al doilea succes din această grupă. „Sper ca vineri să fie altceva, să jucăm mult mai econom, mult mai la obiect și să nu risipim mingi pentru că, la ce lot are Larvik-ul, va fi foarte greu de întors scorul dacă se duc la câteva goluri. Știu să joace la scor, știu să țină de minge și, așa cum au demonstrat la meciul cu Lublin, știu să joace și atunci când sunt conduse. În ultimele cinci minute au dat șase goluri și au primit unul singur, ceea ce demonstrează că au valoare și experiență. Până când vom ajunge și noi acolo, cred că vom cerne prin sită multe jucătoare de export…”, a declarat antrenorul HCM-ului pentru emm.ro.

Partida dintre HCM Baia Mare și Larvik HK va avea loc vineri, de la ora 19:00, și va fi transmisă în direct de Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY