Vicecampioana merge la Călărași fără cinci jucători!

0
2931

Ajunsă din Bosnia&Herzegovina luni dimineață, CSM București se află în fața debutului în noul sezon. Vicecampioana se deplasează la Călărași în prima etapă, iar Zvonko Sundovski nu va avea la dispoziție cinci jucători pentru acest meci.

Dacă Alin Roșu, Rolandos Bernatonis și Tibi Constantinescu sunt accidentați, Krsto Milosevic și Sasa Marijanac nu vor putea juca deoarece contractele lor nu au fost înregistrate la Federația Română de Handbal. Cei doi sârbi nu intră în criteriile impuse de FRH, astfel că vor privi primele partide din campionat, până se va găsi o soluție, din tribune.

Vicecampioana are două meciuri grele în decurs de patru zile, prima etapă de la Călărași și Supercupa cu Dinamo, iar Marius Stavrositu consideră că pentru CSM București aceste meciuri pot oferi un moral bun, în cazul unei victorii. „Suntem puțin obosiți, am parcurs un drum de 20 de ore cu autocarul, dar vom fi 100% la ora meciului. Pentru noi e o săptămână importantă. E greu să câștigi la Călărași, dar noi suntem pregătiți, avem un lot numeros și fiecare vrea să-și aducă aportul. Călărașiul se mișcă bine, i-am întâlnit într-un meci amical, ne-au învins, dar noi atât am putut la ora aceea. Nu știu cine are prima șansă, dar normal ar fi să câștigăm, având în vedere că obiectivul nostru este eventul. Important e să câștigăm pentru a căpăta moral. Mă aștept la un meci frumos și strâns.”, ne-a declarat coordonatorul de joc al CSM-ului.

Disputa dintre AHC Dunărea Călărași și CSM București va avea loc astăzi, de la ora 20:00, în direct pe Digisport și Dolce Sport, și va fi arbitrată de cuplul Badiu/Barbu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY