Viață grea pentru Corona Brașov și CSM Roman în Cupa EHF! Brăila a mers în Belarus fără Szucs!

0
3187

Trei din reprezentantele României în Cupa EHF, HC Dunărea Brăila, Corona Brașov și CSM Roman, evoluează în acest weekend în competiție. Dacă Brăila este favorită în meciul de la Gomel, Corona și Roman vor avea misiuni dificile cu Bietigheim și Fehervar.

Brăila a mers în Belarus cu 12 jucătoare, iar cea mai importantă absență este cea a internaționalei Gabriella Szucs, accidentată și indisponibilă zece zile. În lotul lui Gomel se află și Ganichkina, fostă jucătoare a Brăilei, care nu va evolua însă astăzi. Partida va avea loc cu începere de la ora 17:00.

Corona pornește cu șansa a doua la Bietigheim, liderul din Germania, o formație care a marcat până acum în campionat 182 de goluri în 5 meciuri, adică o medie de 36.4 pe partidă! La gazde vor evolua toate internaționalele pe care Martin Albertsen le are la dispoziție, Franca Da Silva, Maura Visser, Martine Smeets, Luisa Schulze, Susann Muller, Kim Naidzinavicius, Angela Malestein și Tess Wester. Pentru Corona, Carmen Cartaș și Ana Maria Mârcă-Olariu sunt în continuare indisponibile. Meciul va avea loc astăzi, de la ora 20:00.

Nici CSM Roman nu va avea un meci ușor cu Alba Fehervar, reprezentanta Ungariei ce s-a întărit considerabil. La Fehervar evoluează două foste jucătoare în Liga Națională, Jelena Lavko, fostă Zivkovic, și Elena Gjeorgjievska. Disputa CSM Roman-Alba Fehervar are loc duminică, de la ora 11:00.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY