Vasluiul scapă printre degete victoria la Reșița

1
1415

adrian petrea-vaslui 15-16După succesul de pe teren propriu cu Energia Pandurii Tg. Jiu, tânăra echipă a lui Sandu Iacob putea să mai facă o victimă. Vasluienii au scăpat printre degete victoria la Reșița, în fața lui HC Adrian Petrea, irosind un avantaj de patru goluri avut cu șapte minute înainte de final.

La primul meci din istorie pe teren propriu în Liga Națională, HC Adrian Petrea a fost susținută de o sală aproape plină. Noua echipă a Reșiței a început bine meciul cu HC Vaslui, a avut 9-4, dar a cedat treptat avantajul până la încheierea primei părți. Echilibrul s-a menținut până la jumătatea reprizei secunde, moment în care oaspeții și-au început desprinderea pe tabelă. De la 21-21, moldovenii au înscris de patru ori consecutiv, 21-25 (minutul 53), dar experiența gazdelor și-a spus cuvântul în cele din urmă. Reșițenii au reușit să revină și să scoată un punct într-un final de meci în care Stan, Bahan și G. Bujor au văzut cartonașul roșu, după ce interul dreapta al bănățenilor l-a faultat dur pe adversarul său, care a ripostat și lucrurile au degenerat.

HC Adrian Petrea-HC Vaslui 27-27 (15-14)
HC Adrian Petrea: Tevzadze, Drăghici (portari), Rohozneanu 5 goluri, Vaidasigan 4, Starchenko 4, Huta 3, Dospinescu 3, Stan 3, Pîrvan 2, Pîrîianu 2, Ignat 1, Popovici, Lela, Bahan
HC Vaslui: Pralea, Stănescu (portari), Polocoșer 7 goluri, Hrimiuc 5, Hagiu 4, Roșu 3, M. Bujor 2, Sandu 2, G. Bujor 2, Cotinghiu 1, Moldovanu 1, Pasere, Anton, Barac

1 COMMENT

  1. Aveti unele informatii gresite in comentariu si anume :
    – jucatori eliminatii de la HC Adrian Petrea au fost Stan si Bahan nu Paraianu
    – in final Bahan a faultat moment in care lucrurile au degenerat Stan fiind in acel moment pe banca .
    Multumesc pentru faptul ca sunteti aproape de handbal cu informatii si rezultate in termen foarte scurt . Bafta in continuare .

LEAVE A REPLY