Vasile Stângă este noul șef al secției de handbal al clubului CSM București

0
1538

CSM Bucureşti a reuşit, în cursul acestei săptămâni, o achiziţie de marcă. Vasile Stângă, recordmanul de selecţii şi de goluri înscrise pentru echipa naţională, a fost cooptat în staff-ul de conducere al clubului, acceptând funcţia de şef-serviciu al secţiei de handbal. Fostul mare jucător al României a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă, iar prima acţiune importantă la care va fi prezent este meciul din Spania cu Helvetia Anaitasuna (13 februarie), adică la debutul Tigrilor în grupele Cupei EHF.

“Este o mare bucurie pentru noi că domnul Stângă a acceptat să vină şi să coordoneze secţia de handbal de la CSM Bucureşti. Se va ocupa în special de tot ce înseamnă handbalul masculin. Sunt ferm convins că împreună cu domnul Cornel Oţelea, directorul tehnic, şi cu Zvonko Shundovski, antrenorul principal, vor face o muncă extraordinară şi vor duce şi băieţii către ceea ce ne dorim, adică să câştigăm Cupa României, titlul şi calificarea mai departe din grupele Cupei EHF”, a făcut introducerea Bogdan Vasiliu, directorul general al CSMB.

Vasile Stângă revine la CSM Bucureşti după o pauză de aproximativ 3 ani. În precedentul mandat, jucătorul de aur al României din anii ’80 a ocupat funcţia de antrenor.

“Cum se spune, am revenit în handbal. Am acceptat propunerea şi pentru că preşedintele clubului este Bogdan Vasiliu. CSM Bucureşti este un proiect de viitor şi bineînţeles că m-a tentat. Cum sunt un tip ambiţios vreau să ajut această echipă să ajungă probabil unde sunt şi fetele la ora actuală. Sperăm să facem o echipă bună, serioasă, să ajut antrenorii care sunt profesionişti să facem o echipă de Champions League”, a susţinut Vasile Stângă.

La prezentarea lui Vasile Stângă a fost de față şi antrenorul Zvonko Shundovski, care a declarat: “Am primit cu foarte multă dragoste această veste, că vom lucra împreună. Vasile Stângă a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume. O echipă  puternică are nevoie şi de un staff la fel de puternic. Cooptarea domnului Stângă ne va ajuta, asta e clar. Ne dorim să formăm o echipă puternică şi să avem rezultate”.

Prima deplasare externă a lui Vasile Stângă cu echipa va fi la sfârşitul săptămânii viitoare, la Pamplona (Spania), o localitate care îi stârneşte amintiri frumoase: “Acolo am câştigat Cupa Spaniei (n.r. cu Valencia), după o finală extraordinară în care am învins FC Barcelona, deţinătoarea Ligii Campionilor. Chiar în sala în care va juca CSM cu Anaitasuna în Cupa EHF”, a concluzionat Vasile Stângă.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY