Vardar Skopje, în fața ultimului meci mare?

0
6059

Echipa masculin de handbal Vardar Skopje va avea, cel mai probabil, aceeași soartă pe care a avut-o și gruparea feminină. Câștigătoarea Ligii Campionilor din 2017 este în colaps, după ce finanțatorul rus Sergey Samsonenko și-a anunțat retragerea.

Astăzi, de la ora 21:00, Arena „Jane Sandanski” ar putea găzdui ultimul meci european important al lui Vardar Skopje. Campioana Macedoniei întâlnește pe Pick Szeged în sferturile Ligii Campionilor și multe semne de întrebare sunt ridicate înaintea disputei. Jucătorii lui Vardar sunt neplătiți de mai multe luni, Sergey Samsonenko a anunțat că nu va mai sprijini financiar echipa din vară, la fel cum s-a întâmplat și la gruparea feminină în urmă cu aproape un an.

Vuko Borozan, cale liberă spre Barcelona

În aceste condiții, jucătorii lui Vardar Skopje vor deveni ținte importante în perioada de mercato. Sunt zvonuri că Vuko Borozan s-a înțeles de mai multă vreme cu FC Barcelona, echipa antrenată de fostul selecționer al României Xavi Pascual, deși contractul său cu Vardar expiră în vara lui 2020. Borozan ar fi renunțat la banii pe care îi are de încasat de la macedoneni și ar pleca gratis la echipa catalană.

Până acum, o singură mutare fusese confirmată, cea a Rogerio Moraes Ferreira, care a semnat cu Veszprem. Igor Karacic și Daniil Shishkarev ar putea ajunge la Vive Kielce, Ivan Cupic și Timur Dibirov la Meshkov Brest, Gleb Kalarash și Dmitrii Kiselev la Motor Zaporozhye și Dejan Milosavljev la Fuchse Berlin. De asemenea, Dainis Kristopans are un contract valabil din 2020 cu PSG Handball.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY