Vali Ghionea se implică în creșterea tinerilor jucători! Internaționalul român organizează o tabără de handbal, la Baia Mare!

0
5186

Inspirat după modelul din afară, Vali Ghionea organizează o tabără de handbal pentru tinerii sportivi cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani (născuți 1999-2005). Cantonamentul va avea loc în perioada 3-9 iulie, la Baia Mare.

Așadar, tabăra adresată băieților are ca scop în primul rând schimbarea perspectivei acestora. În cantonamentul de șase zile, aceștia vor urma un program de pregătire după modelul sportivilor profesioniști, pentru a învăța ce înseamnă cuvântul „handbalist” în adevăratul sens. „Am făcut această tabără pentru a le arăta un altfel de handbal. Am vrut să le arăt și altceva decât ceea ce au la echipele de club, un altfel de mediu. Astfel de cantonamente sunt benefice, sunt jucători din echipe diferite, se pot cunoaște mai bine și schimba impresii. M-am inspirat de la unii colegi care au creat astfel de tabere. În Portugalia, de exemplu, a prins foarte bine, mulți și-au dorit să participe la acea tabără și astfel de lucruri ajută la dezvoltarea handbalului.”, ne-a declarat Vali Ghionea.

Întâlnire cu idolii! 

Nu doar Vali Ghionea, inițiatorul proiectului, va participa la această tabără, ci și jucători consacrați din handbalul european. Nikola Eklemovic și-a anunțat deja participarea la Baia Mare, unde sunt așteptați și alți jucători cu nume, pentru câteva zile. „Vor participa jucători importanți, în funcție și de programul lor. Va veni Nikola Eklemovic, posibil să participe și Rodrigo Corrales, portarul de la Wisla, și Kamil Syprzak, pivotul de la Barcelona, câteva zile. Sunt jucători pe care copiii îi văd doar la televizor și au posibilitatea să lucreze cu ei.”, spune Vali Ghionea.

Până acum, tabăra se bucură de succes în rândul tinerilor sportivi, care s-au înscris deja în număr mare. „Sunt destul de mulți copii care și-au exprimat dorința, momentan nu am un număr exact. Până la urmă cred că vom pune o limită de participanți, pentru că ar fi foarte greu să lucrăm cu peste 100-150 de copii. Dar, indiferent de numărul participanților din acest an, voi continua să organizez astfel de tabere. Sunt necesare pentru handbal. Antrenorii, dacă doresc să vină, îi invit să vadă despre ce este vorba în această tabără.”, a concluzionat Vali Ghionea.

Taxa de înscriere la această tabără este de 100 euro sau 450 lei, ce se plătește în contul RO08OTPV211000974720RI01. Copiilor li se asigură cazare la Hotel Mara din Baia Mare și trei mese pe zi, antrenamente în Sala „Lascăr Pană” din Baia Mare și trei tricouri și trei șorturi pentru antrenament. De asemenea, se pune la dispoziție staff medical și fizioterapeut.

Mai multe detalii se pot afla direct de la Vali Ghionea, la numerele de telefon +48882120306 și +40741042142, sau la adresa de mail valy_g84@yahoo.com.

Click aici pentru pagina oficială a evenimentului!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY