Vâlcea merge mai departe în Cupa EHF, HC Zalău pierde la Dortmund

0
7996

Una caldă, alta rece duminică seară în Cupa EHF pentru reprezentantele României. SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în turul al treilea, deși a pierdut returul cu Kastamonu, 20-21, în timp ce Zalău părăsește competiția în care anul trecut juca sferturi de finală.

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut pentru prima oară în acest sezon, 20-21 la Kastamonu, însă rezultatul nu a influențat cu nimic soarta calificării. Vâlcea merge mai departe cu 55-47 la general și își așteaptă adversarul din turul al treilea, care va fi desemnat săptămâna viitoare. Pentru Vâlcea au evoluat la Kastamonu Ciucă, Dumanska, Blazek (portari), Glibko (9 goluri), Da Silva (6), Lopez (2), Popa (1), Khouildi (1), Vasileuskaya (1), Gavrilă, Craiu, Băcăoanu, Florica, Fernandez Fraga, Badea și Petrovic.

În schimb, HC Zalău a fost eliminată de Dortmund, după ce a pierdut meciul retur de la Hamm, scor 20-24. Zalăul nu a condus niciodată în Germania, într-un meci în care a fost condusă constant la o diferență de 3-4 goluri. Gheorghe Tadici a avut la dispoziție următorul lot: Kelemen, Vișan, Lung (portari), Szolosi (8 goluri), Irimia (4), Constantinescu (4), Panici (2), Abed-Kader (2), Nichitean, Severin, Berbece, Nica, Mihalcea, Mihart și Popescu.

În turul al treilea este calificată și Măgura Cisnădie, care a trecut de Slavia Praga în turul secu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY