Vâlcea, la o victorie distanță de sferturile Ligii Campionilor!

0
649

SCM Râmnicu Vâlcea este la o victorie distanță de sferturile Ligii Campionilor, după ce sâmbătă seară a remizat la Ljubljana, 28-28 (12-13), pe terenul lui Krim.

Deși mai multe jucătoare au avut probleme de sănătate, Vâlcea se întoarce cu un punct de la Ljubljana, foarte important de altfel. În acest moment, campioana României mai are nevoie de o singură victorie pentru a merge 100% în sferturi, care poate veni săptămâna viitoare, când la Vâlcea se deplasează Savehof.

Vâlcea a condus cu 7-4 în prima repriză, dar tot Krim a intrat în avantaj la cabine, 13-12. Poarta n-a funcționat la echipa lui Florin Pera în primele 30 de minute, Batinovic adunând doar trei intervenții, însă nici atacul nu a mai funcționat la un nivel înalt în a doua parte a primei reprize. La reluare, Krim s-a desprins la 16-12, dar Vâlcea a revenit treptat, după ce și poarta a funcționat mai bine odată cu introducerea Yuliyei Dumanska. Campioana a condus pe final, dar s-a văzut egalată de Vagaric, din aruncare de la șapte metri, cu 10 secunde rămase din meci.

Pentru Vâlcea au evoluat Ciucă, Dumanska, Batinovic (portari), Gonzalez 7 goluri, Elghaoui 6, Lopez 4, Da Silva 2, Trifunovic 2, Norgaard 2, Liscevic 2, Florica 1, Zamfirescu 1, Badea 1, Băcăoanu, Stamin.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY