Vâlcea ia o gură de oxigen

0
2386

daria ilina valcea-corona 15-16HCM Rm. Vâlcea a pus capăt seriei de trei înfrângeri consecutive în această dimineață în urma partidei cu HC Alba Sebeș, scor 32-26 (18-12). Echipa lui Constantin Ștefan s-a aflat în permanență la conducere pe tabelă și n-a avut emoții în a obține un succes absolut vital.

Era un meci important pentru ambele echipe, ținând cont de situația din clasament. Doar că Sebeșul nu s-a ridicat la nivelul adversarei în niciun moment, a pierdut contactul prematur cu aceasta și a alergat în zadar să revină în meci. Jocul s-a rupt de la 3-3 în urma a patru goluri consecutive reușite de gazde, iar scorul a căpătat proporții mari încă dinaintea pauzei. În minutul 27 Diana Predoi înscria pentru 16-9 și înregistra cea mai mare diferență a primei părți.

La reluare Sebeșul s-a apropiat la patru goluri, 19-15, dar la fel de rapid Vâlcea s-a distanțat la șapte, după reușitele lui Ani-Senocico, Ilina și Simion. Până la final distanța dintre cele două echipe a ajuns să fie și de nouă goluri, semnată de Ani-Senocico, 27-18, iar pe final oaspetele au reușit să micșoreze diferența până la șase lungimi. S-a încheiat 32-26, iar Vâlcea ia o gură de oxigen, în timp ce situația echipei din Alba se complică și mai mult.

HCM Rm. Vâlcea-HC Alba Sebeș 32-26 (18-12)
HCM Rm. Vâlcea: Băbeanu, Sîntămărean (portari), Ilina 8 goluri, Ani-Senocico 8, Simion 4, Manda 3, Adespii 2, Bădiță 2, Luca 2, Craiu 1, Cherăscu 1, D. Predoi 1, Stoicănescu, Campa
HC Alba Sebeș: Vișan, Curmenț (portari), A. Andrei 7 goluri, Rusu 6, C. Predoi 4, Pătuleanu 2, Bogdan 2, Ciolan 2, Safta 1, Dobromir 1, Ivan 1, Șorodoc
Aruncări de la 7m: 6/6, respectiv 1/1
Eliminări: Ilina, Adespii (2), Manda, respectiv Pătuleanu (2), A. Andrei, Ivan

sursă foto: Dan Lixandru

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY