Vâlcea deschide sezonul cu o victorie în fața Clujului!

0
3131

Primul meci al noului sezon a fost câștigat de HCM Râmnicu Vâlcea, care a trecut pe teren propriu de ”U” Cluj, 21-18 (12-11), un meci însă cu foarte multe erori.

Cele două formații au mers cap la cap până în finalul meciului, când Blazek a făcut diferența în favoarea echipei sale, având intervenții utile. Per-ansamblu însă a fost o partidă modestă, cu multe nesincronizări și ratări.

O singură dată în primele 30 de minute diferența de pe tabelă a fost mai mare de un gol, 4-2, în debutul partidei, iar de trei ori a condus Universitatea: 0-1, 9-10 și 10-11, ultima oară în minutul 27. Vâlcea a întors scorul până la pauză, prin Stoicănescu și Beleska, iar Blazek a avut trei intervenții importante în ultimele minute ale reprizei.

Cu Ani-Senocico în prim-plan, Vâlcea a condus în permanență în actul secund, cu o singură excepție, când Chintoan a egalat la 17 în minutul 47, fiind echipa ce a greșit mai puțin în momentele importante ale disputei. Finalul întâlnirii a aparținut gazdelor, Blazek a fost din nou inspirată, pentru ca Florica și Beleska să rezolve soarta celor trei puncte. Vâlcea se impune, 21-18, fără să facă un meci impresionant.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
SCM Râmnicu Vâlcea1221
”U” Cluj1118

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY