Vâlcea continuă să mute pe piața transferurilor! Un pivot norvegian și Zeljka Nikolic au semnat cu campioana României

0
1695

SCM Râmnicu Vâlcea continuă să se întărească în vederea sezonului viitor. Pivotul norvegian Maren Aardahl și Zeljka Nikolic au semnat cu campioana României și vor evolua sub comanda lui Florin Pera din vară, alături de Evgenija Minevskaja.

Maren Aardahl vine la Vâlcea de la BBM Bietigheim, echipă pe care gruparea din Zăvoi a depășit-o în prima fază a grupelor Ligii Campionilor. Aardahl (26) evoluează pe postul de pivot și a evoluat anterior la Byasen. “Sunt nerăbdătoare să mă alătur în această vară echipei SCM Ramnicu Vâlcea. Cred că am luat cea mai potrivită decizie. Vâlcea este următorul pas în cariera mea! Sper din tot sufletul să fie bine pentru toată lumea. Am văzut că strategia antrenorului Florentin Pera este bazată pe o apărare solidă, puternică în zona centrală. Cred că pot să mă încadrez la acest proiect.”, a afirmat nordica.

Astăzi, SCM Râmnicu Vâlcea a confirmat transferul sârboaicei Zeljka Nikolic, extrema dreaptă de la SCM Craiova. Nikolic este o jucătoare cunoscută publicului din România, a ajuns în Liga Națională în urmă cu patru ani și a pus umărul la cucerirea Cupei EHF de către SCM Craiova. “Este o mare oportunitate pentru mine. Merg la o echipă care va juca în Liga Campionilor și care își propune obiective importante. M-am simțit excelent la Craiova, oamenii au fost minunați, dar vreau să fac un pas înainte în carieră. Cunosc foarte bine echipa de la Vâlcea, am jucat de atâtea ori împotriva sa cu Craiova. Am fost și la meciuri în Liga Campionilor, atmosfera e cu adevărat senzațională. Abia aștept să mă alătur fetelor, din vară.”, a spus Nikolic.

Toate transferurile efectuate în Europa, aici.

sursă foto: Facebook SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY