Vâlcea continuă în Liga Campionilor, însă pleacă în grupele principale fără punct! CSM București merge cu trei puncte în Main Round

0
1189

SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în Main Round-ul Ligii Campionilor, după ce Buducnost a învins pe Bietigheim cu 34-28 (18-14), în ultimul meci al grupei D. Campioana României merge însă fără punct în faza a doua a competiției și așteaptă rezultatele partidelor de mâine, Gyor-Most și Krim-Savehof, pentru a ști programul complet. În schimb, CSM București pleacă în Main Round cu trei puncte și va începe anul 2020, cel mai probabil, la Ferencvaros.

SCM Râmnicu Vâlcea este sigură că va întâlni în Main Round pe ETO Gyor, iar foarte probabil al doilea adversar va fi Krim Mercator. În acest moment, Krim are 4 puncte, Savehof și Most câte 3, iar Most are avantajul rezultatelor directe cu Savehof. Așadar, Savehof are nevoie de cel puțin un punct în deplasarea de la Ljubljana pentru a se califica, pentru că este greu de crezut că Most va pleca neînvinsă de la Gyor.

CSM București va pleca în Main Round cu trei puncte și va începe lupta pentru calificarea în sferturi la Budapesta, pe terenul lui Ferencvaros. Singurul scenariu în care adversarul ar fi altul în primul meci este ca MKS Lublin să câștige la Esbjerg, lucru greu însă de crezut.

Așadar, în cazul în care calculele hârtiei vor fi respectate mâine, programul CSM-ului în Main Round ar fi următorul:
24-26 ianuarie: FTC Rail Cargo-CSM București
31 ianuarie-2 februarie: CSM București-Metz Handball
7-9 februarie: Vipers Kristiansand-CSM București
21-23 februarie: CSM București-FTC Rail Cargo
28 februarie-1 martie: Metz Handball-CSM București
6-8 martie: CSM București-Vipers Kristiansand
Clasamentul Grupei Principale I: 1. Metz Handball 6p, 2. Rostov Don 5p, 3. Vipers Kristiansand 5p, 4. Team Esbjerg 4p, 5. CSM București 3p, 6. FTC Rail Cargo 1p

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY