Vâlcea câștigă a treia oară în deplasare în acest sezon

0
1827

După 31-25 pe teren propriu, HCM Râmnicu Vâlcea a învins Slobozia și în deplasare. Vâlcencele au câștigat cu 23-21 și provoacă a patra înfrângere consecutivă a formației Victorinei Bora.

Timp de 45 de minute s-a mers însă cap la cap vineri seară. Începutul a fost echilibrat, în care ambele formații au preluat pe rând conducerea, însă sfârșitul reprizei a aparținut Vâlcii. Oaspetele au profitat de greșelile gazdelor și s-au desprins la 12-10, în condițiile în care pe final Mădălina Ion a apărat două aruncări de la șapte metri.

Victoria Bora a schimbat formula de atac în partea a doua, trimițându-le pe teren pe Simion și Ilie în locul lui Pavăl și Dragut. Iar tactica a dat roade, dar doar pentru moment. Slobozia a trecut în avantaj, 14-13, printr-un gol al lui Simion, însă n-a menținut ritmul decât până la jumătatea reprizei. Sîntămărean a avut câteva intervenții importante, inclusiv două contraatacuri ale lui Enescu, iar Vâlcea s-a putut desprinde astfel pe tabelă. De la 17-17, HCM-ul a făcut 20-17 și a rezistat tentativei gazdelor de a scoate cel puțin un punct pe final. S-a terminat 23-21 în cele din urmă pentru echipa lui Constantin Ștefan, un succes de moral înaintea disputelor cu CSM București și HCM Baia Mare.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
AHCM Unirea Slobozia1021
SCM Râmnicu Vâlcea1223

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY