Vâlcea a mai perfectat un transfer important!

0
4878

HCM Râmnicu Vâlcea a reușit încă un transfer important în vederea sezonului următor. Iryna Glibko, cea care a evoluat în ultimele două sezoane la CSM Roman, a semnat cu gruparea din Zăvoi.

HCM Râmnicu Vâlcea a obținut așadar semnătura celei mai bune marcatoare a Romanului din ultimii doi ani de zile. Centrul naționalei Ucrainei ajunge astfel la patru echipe în Liga Națională, după ce a mai evoluat în trecut pentru CSU Danubius Galați, CSM București și CSM Roman. „Îmi place mult proiectul de la HCM, îmi place noua echipă și condițiile de performanță de la Râmnicu Vâlcea. Am ales Vâlcea și cred că îmi pot aduce aportul pentru atingerea obiectivelor noii mele echipe. Sunt foarte fericită să fac parte din familia HCM Râmnicu Vâlcea!”, a spus Glibko la semnarea contractului, potrivit paginii oficiale de Facebook a echipei vâlcence.

Pentru Vâlcea acesta este cel de-al nouălea transfer, după Marta Herrero Lopez, Alicia Fernandez Fraga, Natalia Vasilevskaya, Raluca Băcăoanu, Cristina Mitrache, Sara Vukcevic, Natasa Krnic și Marina Razum.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY