Un campion mondial, în curtea CSM-ului!

0
4439

Echipa de handbal masculin a CSM București se întărește cu un campion mondial! Antonio Garcia Robledo este cel mai nou component al lotului pregătit de Pau Campos Sunen!   

Campion mondial cu naționala Spaniei, Antonio Garcia Robledo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători din Peninsula Iberică. Robledo vine la CSM București de la renumita FC Barcelona, alături de care a ajuns, în sezonul precedent, în Final Four-ul Ligii Campionilor. De-a lungul carierei, a mai evoluat la echipe puternice din Europa, precum BM Granollers, Ademar Leon, Paris Saint-Germain, Pick Szeged și KIF Kolding Copenhaga. Spaniolul a fost desemnat Cel mai bun inter stanga al Ligii Asobal în anii 2011 și 2012. Jucătorul de 1,90m și 97 kg a semnat un contract valabil un sezon și va evolua cu numărul 99.

Antonio Garcia Robledo a înființat o tabără de handbal, ajunsă deja la cea de-a șaptea ediție. Mai mult de-atât, o sală de sport din Barcelona poartă numele renumitului sportiv ajuns în curtea CSM București.

Antonio Garcia Robledo: Sunt foarte fericit că fac parte din acest nou proiect. E entuziasmant să ajung la un club atât de ambițios precum CSM București. Abia aștept să încep această aventură în capitala României, să încep antrenamentele alături de colegi. Vreau să dau totul pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele stabilite.

Bogdan Vasiliu, șef birou handbal: Antonio Garcia Robledo este cel mai important nume care ajunge la echipa de handbal masculin a CSM București. Palmaresul lui impresionant și experiența competițiilor puternice îl conturează ca fiind liderul echipei. Sunt convins că se va integra extrem de repede și va fi un jucător decisiv atât în lupta pentru titlu, cât și în cupele europene.

Palmares Antonio Garcia Robledo:
– Campion Mondial în 2013
– Vicecampion European în 2016
– Medaliat cu bronz în 2014
– Campion al Spaniei și câștigător al Cupei Regelui în 2017
– Campion al Franței în 2013 și câștigător al Cupei Franței în 2014
– Cel mai bun inter stanga al Ligii Asobal în anii 2011 și 2012

sursă: www.csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY