Ultima semifinalistă se decide astăzi! Steaua-Poli, ora 19:30

1
3271

Singurul sfert de finală care are nevoie de meci decisiv este cel dintre CSA Steaua și Poli Timișoara. Ocupantele locurilor 4 și 5 la finalul sezonului regulat se vor întâlni în această seară, de la ora 19:30, la Chiajna, învingătoarea urmând să meargă în penultimul act al competiției.

Până acum, cele două formații și-au câștigat partidele directe de pe teren propriu, atât în sezonul regulat, cât și în play-off. Steliștii se așteaptă la un nou meci disputat, dar își doresc calificarea în semifinale, chiar dacă vor avea nevoie de aruncări de la șapte metri pentru acest lucru. „Mă aștept ca meciul de azi cu Timișoara să fie la fel ca și celelalte patru de până acum, adică încrâncenat, disputat. Toate meciurile s-au încheiat la diferențe mici și nu cred că va fi diferit astăzi. Noi suntem ok din punct de vedere fizic, sportiv trebuie să fim toți la capacitate maximă diseară. Prin prisma numelui echipei, prin prisma numelor jucătorilor și prin prisma a ceea ce ne-am propus în acest sezon, victoria e singura opțiune diseară. Vom juca 60 de minute și suntem pregătiți și pentru mai mult dacă este nevoie. Sperăm să avem susținere la sală, nu s-a întâmplat la majoritatea meciurilor, dar poate va fi acum.”, ne-a declarat Ștefan Laufceac, antrenorul cu portarii al Stelei. Acesta consideră că prezența lui Martin Johannson în apărarea echipei va fi un mare plus față de repriza secundă de la Timișoara, pierdută de steliști la cinci goluri. „La Timișoara, au fost în detrimentul nostru descalificările lui Johansson și Chikovani. Noi îl avem pe Martin astăzi, sperăm să se vadă diferența în apărare față de repriza a doua de la Timișoara.”, a concluzionat Laufceac.

Poli Timișoara a venit la București cu gânduri mari. Bănățenii sunt pregătiți pentru un meci de luptă, iar Pero Milosevic își asigură fanii că elevii săi vor da totul în disputa din această seară. „Pot să promit că vom da totul, o să ne pregătim bine toți, colectiv, tactic, disciplină, dar sunt meciuri unde trebuie să fim la înălțime ca să câștigăm. E o atmosferă bună, întotdeauna avem în echipă, dar când îți lipsește unul din echipă, avem mulți jucători tineri, dar care n-au jucat foarte mult sezonul acesta și nu vreau să risc cu ei în acest meci important. Dacă am nevoie în câteva momente, de ce nu? Am încredere în jucători, în apărarea noastră, trebuie să ne pregătim în atac dacă vor încerca o apărare profundă la Cristi, știm să jucăm și așa, vom vedea. Trebuie să fim mai uniți ca niciodată, trebuie să jucăm foarte bine, am mulți jucători tineri pe bancă.”, a declarat muntenegreanul pentru sporttim.ro. Timișorenii nu se vor baza pe Chikovani în disputa decisivă cu Steaua, dar s-au pregătit toată săptămâna pentru acest scenariu. Noi ne-am pregătit, am făcut deja de multe ori la antrenamente, la amicale și la unele meciuri din ligă, am jucat cu Halcă centru și Fenici inter stânga. Avem alte posibilități cu Păiuș pe postul ăla și o să pregătim tot. Avem probleme cu Pejovic, dar va juca și va ajuta. Să jucăm acolo cu curaj, trebuie să luptăm mult, să ne apărăm, să jucăm inteligent. Nu poți câștiga doar cu curaj și inimă. Steaua are jucători buni, experimentați, noi trebuie să jucăm mult mai mult și să ne pregătim pentru tot acolo. Când au venit aici au împins, au jucat tare tot meciul, dar au jucători care pot face rău când le permit arbitrii. De aceea trebuie să ne pregătim pentru acest tip de joc.”, a concluzionat Milosevic.

CSA Steaua Alexandrion București și Poli Timișoara se vor întâlni în această seară, de la ora 19:30, la Chiajna, într-o partidă transmisă în direct de Digisport. Câștigătoarea va întâlni pe Dinamo în semifinale, primul meci fiind programat duminică de la ora 20:15.

sursă foto: silhouettes.ro

1 COMMENT

  1. Dl.Pero Milosevic ar spune mai bine cum ai permit arbitrii comportament de mahala pe banca, fără sa fie sancționat, dar poate de asta s au întâlnit la Craiova cu….

LEAVE A REPLY