Ultima participantă în play-off se poate decide mâine

0
1017

CSU-Suceava-Potaissa-Turda-14-15Penultima etapă programează un duel extrem de interesant și, foarte probabil, extrem de încins. Ocupantele locurilor opt și nouă, HC Vaslui și Potaissa Turda, se vor întâlni miercuri seară, la Vaslui, în duelul care poate decide soarta ultimei echipe care merge în play-off.

În prezent, HC Vaslui se află pe locul opt, cu 28 de puncte, urmată de Potaissa Turda, cu 27, care are însă un meci mai puțin. Așadar, echipa care va câștiga mâine își asigură locul în play-off, în timp ce un egal ar anula deznodământul până în ultima etapă, când moldovenii vor sta, iar Turda va primi vizita Odorheiului pe teren propriu.

Gazdele de mâine, prin vocea lui Gabriel Cotinghiu, nu concep alt rezultat decât victoria în partida de miercuri. ”E un meci dificil, în care noi trebuie sã ne dãruim sutã la sutã pentru un rezultat pozitiv, care ne duce în play-off. Ne avantajeazã terenul propriu, asa cã avem un atu în plus. Avem nevoie si de un public numeros, care sã ne sustinã în permanentã. Le promitem victoria. Altã variantã nu avem”, a declarat extrema dreaptă pentru vrn.ro.

De partea cealaltă, Turda se deplasesază la Vaslui cu formula completă și speră să-și salveze sezonul în meciul de mâine. „E finala pentru locul opt. Practic, se joacă un sezon întreg. Fiecare echipă are avantajele și dezavantajele lor. În ceea ce privește Vasluiul, au avantajul terenului propriu, au o formă bună, sunt montați. Turda are de partea ei experiență, dar e la fel de motivată. Vrem să demonstrăm că nu ne-am spus ultimul cuvânt, vrem să salvăm acest sezon. Cred că, deși Vasluiul pleacă cu prima șansă, meciul se va juca până în ultima secundă. E o echipă ce joacă un handbal în viteză, domnul Bibirig a imprimat stilul care a consacrat Suceava. S-a ajuns ca echipa de pe locul opt să fie decisă în urma unui meci direct, așa că la final una va fi în play-off și una în play-out.”, ne-a spus Flaviu Sâsâeac, președintele Turzii.

Partida dintre HC Vaslui și Potaissa Turda va avea loc miercuri, de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY