”U” Cluj ia trei puncte importante pe teren propriu, HC Zalău a câștigat greu la Slatina! Roman și Bistrița s-au impus și ele

0
12722

Două din cele patru meciuri disputate miercuri în Liga Florilor se anunțau a fi extrem de importante, respectiv cele de la Cluj și Slatina. ”U” Cluj a obținut o victorie mare, 29-24 cu Brăila, și s-a desprins la cinci puncte de Galați, penultima clasată, în timp ce HC Zalău a plecat cu toate punctele de la Slatina, după un meci palpitant.

”U” Cluj s-a distanțat în lupta pentru evitarea retrogradării după ce a câștigat, 29-24, cu Brăila, pe teren propriu. „Studentele” au controlat disputa din Sala „Horia Demian”, au condus în permanență și au obținut în final o victorie mare ce le desprinde la cinci puncte de Danubius Galați, formație aflată în acest moment pe loc retrogradabil.

N-a fost un meci simplu pentru Zalău la Slatina. Trupa lui Gheorghe Tadici a condus ostilitățile în prima repriză, a intrat în avantaj la cabine, 15-13, dar situația s-a întors în doar șase minute. Slatina s-a desprins chiar la trei lungimi, a avut 23-20 în minutul 52, însă a scăpat victoria printre degete în final. HC Zalău a câștigat cu 25-24 și bifează a doua victorie consecutivă, după cea de săptămâna trecută cu Craiova.

Bistrița n-a avut un meci ușor cu Galați, deși rezultatul final pare a fi categoric. Oaspetele au condus până în minutul 41, dar au cedat complet în ultimele zece minute, când Bistrița s-a desprins decisiv. S-a terminat 24-18, după ce în minutul 50 tabela indica 18-17 în favoarea fetelor lui Horațiu Pașca.

CSM Roman a câștigat la Corona, 29-24, în ceea ce reprezintă a cincea victorie în deplasare pentru echipa lui Dumitru Muși. Romașcancele au avut un final de meci prefect, revenind de la 20-22 în ultimele nouă minute de joc. Eliza Buceschi, Sorina Tîrcă și Ana Miriam de Sousa au fost cele mai bune marcatoare, cu câte șapte goluri.

Programul etapei (click pe scor pentru marcatoare) și clasamentul la zi:

sursă foto: Facebook ”U” Cluj Handbal Feminin – Silviu Cristea

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY