“U” Cluj a mai adus două jucătoare!

0
3613

Cu siguranță, ”U” Cluj va avea o nouă față în sezonul 2016/2017. După Diana Puiu, Alla Sheiko și Tamara Bokaric, clubul ardelean le-a prezentat astăzi pe Reka Tamaș și Alexandra Florean.

Reka Tămaș merge la ”U” Cluj după un sezon petrecut la CSM Bistrița, în divizia secundă, cu care a promovat în Liga Națională. Jucătoare polivalentă, care poate evolua oriunde la linia de nouă metri, Tămaș a mai jucat pentru HCM Baia Mare, HCM Râmnicu Vâlcea și Mureșul Târgu Mureș în cariera sa. „Vreau să mulțumesc stafului tehnic pentru încrederea acordată. Mă bucur foarte mult că fac parte din acest colectiv. Am ales să vin la Cluj cu sufletul, îmi doresc ca prin muncă și seriozitate să mă ridic la nivelul așteptărilor și să ajut la îndeplinirea obiectivelor.”, a declarat Reka Tămaș, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului.

A doua jucătoare confirmată de conducerea clubului este Alexandra Florean, un inter stânga de 19 ani. Născută la Cluj, Florean s-a format ca handbalistă în Franța, țară în care a plecat la vârsta de șapte ani. „Mă bucur foarte tare ca am revenit acasă, la Cluj. Sunt fericită că pot evolua pentru “U”. În vacanțe mai veneam pe la antrenamentele fetelor și mi-a plăcut colectivul și nivelul handbalului din România. Mulțumesc stafului pentru încredere. Îmi doresc ca împreună să realizăm tot ce ne propunem.”, a declarat jucătoarea ce vine de la Sambre Avesnois.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY