”U” Alexandrion începe duminică aventura europeană

2
1701

cluj-corona 14-15Pentru al cincilea sezon consecutiv, ”U” Alexandrion Cluj reprezintă România în cupele europene, fie că este vorba de Liga Campionilor, Cupa Cupelor sau Cupa EHF. Drumul în noul sezon începe pe teren propriu, în fața sârboaicelor de la Radnicki, formație ce vine din preliminariile Ligii Campionilor.

Deși aflată într-o situație dificilă în întrecerea internă, ”U” Alexandrion Cluj speră la un rezultat cât mai bun în vederea returului de peste o săptămână, din Serbia. Ioan Ani-Senocico are tot lotul la dispoziție, iar echipa așteaptă câți mai mulți fani la meciul de debut în cupele europene. „Sper ca fetele să practice un handbal de calitate. Evident, ne dorim victoria și vrem un rezultat cât mai bun în vederea returului din Serbia. Radnicki este o echipă dificilă, ca toate echipele din Serbia. Pornim cu un dezavantaj că jucăm al doilea meci în deplasare, dar sunt sigur că fetele își doresc să obțină calificarea.”, ne-a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al echipei.

Partida dintre ”U” Alexandrion Cluj și WHC Radnicki va avea loc duminică de la ora 18:00. Bilete costă 5 lei, pentru copii, elevi, studenți și pensionari și 10 lei pentru adulți.

sursă foto: Silviu Cristea Photography

2 COMMENTS

 1. in sfarsit ceva se schimba la FRH
  FEDERATIA ROMANA DE HANDBAL SCHIMBA REGULAMENTELE DE DESFASURARE A COMPETITIILOR ……. IN TIMPUL DESFASURARII COMPETITIEI!!!!!
  surpriza vine de la consiliul director
  la sedinta CA al FRH din 18.11 se aproba hotararile CD, domnilor, dvs poate aveti cunostinte juridice, mai interesati-va si la MTS cum este cu legile dupa care GUVERNATI.
  DE URMARIT REGULAMETUL DIVIZIA A.
  DOMNULE DEDU MAI TRAITI?
  unde si cand s-a pomenit asa ceva?
  REGRET DL GATU!

LEAVE A REPLY