”U” Alexandrion Cluj și-a aflat adversara din Cupa Cupelor

0
1163

u jolidon cluj 13-14În urma rezultatelor din turneul preliminar al Ligii Campionilor de la Kragujevac, ”U” Alexandrion a aflat impotriva cui va evolua în turul al treilea al Cupei Cupelor. Echipa lui Ioan Ani-Senocico va întâlni pe WHC Radnicki Kragujevac, campioana Serbiei, cea care a disputat finala turneului organizat în acest weekend.

Surprinzător, Radnicki a trecut în primul meci al turneului preliminar de FC Midtjylland, 29-24, cea care a participat în sezonul trecut în Final Four-ul de la Budapesta. În finală, sârboaicele au fost învinse de HC Podravka Vegeta, 24-28, astfel că merge în Cupa Cupelor unde va întâlni, conform tragerii la sorți, pe ”U” Alexandrion Cluj.

Radnicki este formată în totalitate din jucătoare născute în Serbia, cu mențiunea că interul stânga Milica Danilovic are cetățenie germană. Stavro Ravkovic, antrenorul echipei, se bazează pe multe jucătoare tinere, din care se evidențiază Andela Janjusevic (19 ani), marcatoare a 15 goluri în weekend.

Primul meci dintre ”U” Alexandrion Cluj și WHC Radnicki este programat pe 15/16 noiembrie, iar returul o săptămână mai târziu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY