Turneu de handbal pe plajă organizat la Baia Mare în weekend-ul 20-21 august!

0
2945

Clubul Sportiv CS MARTA BAIA MARE anunţă lansarea înscrierilor pentru competiţia sportivă “Baia Mare Beach Handball Challenge 2016” care va avea loc în perioada 20-21 AUG’16, în Centrul Vechi al Municipiului Baia Mare.

Competiția se adresează iubitorilor de handbal – amatori sau profesioniști – din toată țara, cu vârste începând de la 16 ani și va avea două categorii: feminin şi masculin. De asemenea sunt aşteptaţi în număr cât mai mare spectatori, suporteri, amatori de show sportiv și de relaxare.

Condițiile de validare ale echipelor înscrise în competiție:
1. Completarea formularului de inscriere disponibil pe pagina oficială a evenimentului: www.facebook.com/BaiaMareBeachHandball
2. Echipa să fie alcătuită din 6-8 membrii cu vârsta minimă 16 ani.
3. Achitarea taxei de 20lei/membru.

Beach Handball-ul este o disciplină sportivă relativ nouă, primul campionat european având loc în anul 2.000, în Italia. În România acest sport este un concept relativ nou dar care se bucură deja de o popularitate destul de mare datorită atmosferei relaxante în care se desfăşoară competiţia şi a principiului “Fair-play” care stă la baza acesteia.

Competiţia “Baia Mare Beach Challenge 2016” este organizată cu sprijinul Federaţiei Române de Handbal.

Pentru detalii suplimentare Tudor Marta vă stă la dispoziţie la numărul de telefon 0740 306 688 sau pe email martatudormihai@yahoo.com.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY