Turda speră la calificarea în semifinale: „Primul meci ne oferă un avantaj moral”

0
1202

turda-dinamo 14-15 cantecUltima echipă calificată în play-off, Potaissa Turda, este la un meci distanță de a merge în semifinale. Ardelenii conduc cu 1-0 la meciuri pe HC Odorhei, câștigătoarea sezonului regulat, și dispută astăzi a doua partidă, în deplasare.

Formația lui Horațiu Gal pleacă însă cu șansa a doua, așa cum declară președintele echipei, Flaviu Sâsâeac: „Este un meci foarte important. Primul meci ne oferă avantajul moral, dar dacă vor câștiga, vor avea ei prima șansă la calificare. Nu am venit în plimbare, ne jucăm șansa, chiar dacă nu este foarte mare, întâlnim un colos așa cum este Odorheiul. Cu atât mai prețioasă ar fi victoria, încât ar fi obținută în fața unui adversar imens. Să ne calificăm ar fi un rezultat senzațional. Presiunea e pe umerii lor, dar e un campionat nebun și locul opt poate învinge locul unu.”, ne-a declarat președintele Turzii.

Partida dintre HC Odorhei și Potaissa Turda va avea loc miercuri, cu începere de la ora 18:45, și va fi transmisă de Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY