Turda nu concepe alt rezultat decât victoria în meciul cu Călărași: „Urmează o serie de șase jocuri, vrem să începem în forță”

2
1695

HANDBAL MASCULIN - POTAISSA TURDA - DINAMO BUCURESTIAflată într-o situație destul de dificilă în clasament, cu doar trei victorii în cele opt partide jucate, Potaissa Turda are nevoie de toate cele trei puncte din meciul cu Dunărea Călărași, de miercuri seară.

Călărașiul este însă revelația acestui debut de sezon, nou-promovata aflându-se pe locul cinci, la trei puncte de liderul Minaur Baia Mare, însă cu un meci mai puțin disputat. Având în vedere acest lucru, președintele Potaissei se așteaptă la un meci foarte greu mâine seară. „Ne așteaptă un meci foarte dificil, cu o echipă care a bătut spuma handbalului românesc până acum. Este o echipă care a pierdut foarte greu la Timișoara și care a avut o singură sincopă acasă până acum, cu Știința Bacău. Au un antrenor extraordinar, care a făcut minuni pe la echipele cu probleme financiare pe la care a fost, au jucători cu valoare și experiență și e o echipă greu de bătut. Și noi suntem greu de bătut la Turda, avem sete mare de victorii, vrem să demonstrăm că merităm un loc mai sus în clasament. Sunt trei puncte importante, urmează o serie de șase jocuri foarte grele, majoritatea la trei zile și vrem să începem în forță.”, ne-a declarat Flaviu Sâsâeac înaintea partidei.

Tinerețe contra experiență

Partida dintre Potaissa Turda și Dunărea Călărași pune față în față doi antrenori apreciați în handbalul românesc. Subiectul nu a fost ocolit de președintele Turzii: „Aihan Omer este un antrenor consacrat, cu experiență, Horațiu Gal este din generația tânără, care vrea să facă lucruri mari, dipus să învețe lucruri noi și care, din ce știu eu, îl admiră foarte mult pe Aihan Omer.”, afirmă Flaviu Sâsâeac.

Pavel, singura absență pentru Turda

Accidentat în ultimul meci înaintea pauzei cauzate de acțiunea naționalei, Răzvan Pavel nu a fost încă recuperat. Extrema stânga va absenta în partida cu Călărașiul, însă va reveni în schimb Lucian Ignat. De asemenea, pentru Turda ar putea evolua și noua achiziție, Michal Urban, adus în această săptămână de la Tatran Presov.

Partida dintre Potaissa Turda și AHC Dunărea Călărași va avea loc miercuri, de la ora 19:45, și va transmisă de Digisport.

 

2 COMMENTS

  1. […] Clujenii nu concep alt rezultat decat victoria. „Ne asteapta un meci foarte dificil, cu o echipa care a batut spuma handbalului romanesc pana acum. Este o echipa care a pierdut foarte greu la Timisoara si care a avut o singura sincopa acasa pana acum, cu Stiinta Bacau. Au un antrenor extraordinar, care a facut minuni pe la echipele cu probleme financiare pe la care a fost, au jucatori cu valoare si experienta si e o echipa greu de batut. Si noi suntem greu de batut la Turda, avem sete mare de victorii, vrem sa demonstram ca meritam un loc mai sus in clasament. Sunt trei puncte importante, urmeaza o serie de sase jocuri foarte grele, majoritatea la trei zile si vrem sa incepem in forta”, a declarat Flaviu Sâsâeac, presedintele Potaissei, pentru http://www.handbalvolei.ro. […]

  2. Calarasiul si-a facut o trupa foarte buna si are ambitii f. mari…Au investit foarte mult in ultimii ani (sala polivalenta ultra-moderna, echipe de copii si juniori, sala de antrenament nou, buget etc) si handbalul a devenit cel mai indragit sport pe malul Dunarii. Am fost la doua meciuri si sala era arhiplina …2000 de oamenii creeaza un adevarat infern…

LEAVE A REPLY